Nykyään maailmamme on täynnä hulluutta ja typeryyttä. Silmä ei voi välttyä näiltä ihmisasutuksen lähistöllä, eikä ihmisasutusta ole enää helppo päästä karkuun. Monet pystyvät sulkemaan joitakin aistikanavia itsestään, jolloin he ovat varsin tietämättömiä ympäristön tapahtumista. Asiat voisivat olla hyvin. Asioita voisi edes alkaa viemään parempaa kohti. Mutta jos seuraa politiikkaa, huomaa, ettei näin aijota tehdä. Hulluus ja typeryys maailmassa on siis tahallista ja keinotekoisesti luotua. Vaikuttaa siltä että maailman hallinnossa on suurta vikaa.  Uskon, että ilman keinotekoista vaikuttamista ihmisten maailman muotoutumiseen, olisimme voineet rakentaa hyvinkin kauniin paikan lapsillemme. 


Katsotaan vaikkapa infrastruktuuria ja siihen liittyvää tuotantoa ja yrittämistä. Tiedämme, että myrkyt ovat huono idea ja niitä on nykyään maalla, ilmassa, vedessä, ruuassa. Autoilusta tulee mikromuovia vesistöihin, saasteita ilmaan puhumattakaan tuotantoprosesseista. Autoilu myös käytännössä tuhoaa maailman äänimaiseman joka aiheuttaa tiedostomatonta stressiä, pahoinvointia ja lopulta sairauksia elävissä olennoissa. Autotiet katkovat luonnonalueita. Lisäksi öljyn tuotanto on kestämätön ihmisten ja luonnon rikos. 

Valtion byrokratia ja muut toimet vaikeuttavat tavallisten ihmisten yrittämistä ja tuottamista. Se on järjestelmä joka suosii valtavia firmoja, suuria tuotantolaitoksia, logistiikkakeskuksia ja näitä tuotteita sitten liikutetaan ympäri maailman. Ihmisen on vaikea kohta valita työnantajaansa. Tiedämme, että politiikka on täynnä lobbaamista ja siitä tämä johtuu. Valtaa pitävät eivät tunnu välittävänsä kenenkään hyvinvoinnista vaan he ovat seonneet rahasta ja vallasta. 

Puhutaan sitten kuluttamisesta, jonka pitäisi perustua kysynnän ja tarjonnan lakiin. Nykyään se menee enemmänkin siten, että ihmisille tyrkytetään sitä mitä tuotetaan. Mainonnan ja viihteen kautta, mutta myöskin massiivisen koulujärjestelmän kautta. On meneillään valtavaa aivopesuun verrattavaa toimintaa. Tämä määrä ja laatu tuotteissa mitä ihmiselle tyrkytetään on kestämätön luonnolle ja ihmiselle. Turhaa tuotantoa on suunnattomasti ja vaaralliseksi se menee siinä kohtaa kun kyseessä on kemikaalit, jotka päätyvät elimistöömme ja luontoon. On myös ilmiö, jossa työnraataja vaihtaa kaiken aikansa ja energiansa työnantajalleen, saa siitä palkan ja tälle pitäisi keksiä käyttöä. Se johtaa siihen, että ihmiset shoppailevat turhuuksia saadakseen jonkun syyn sille miksi he tekevät töitä.

Työn valhe. Meille sanotaan toistuvasti, että töitä pitää tehdä. Sinulle annetaan palkkaa juuri sen verran ettet laiskistuisi, raha imetään toisesta päästä pois peruskustannuksiin kuten energia ja asuminen. Saat siinä välissä vähän ruokaa ja jonkin piristävän turhakkeen hankittua, jotta kokisit että vaiva on sen arvoista. Nämäkin rahat päätyvät sinne missä on jo paljon rahaa. Kaiken lisäksi rahamme on arvotonta. Leikimme, että yhteiskunta toimii työllä ja siksi yritämme keksiä työtä jossa joku kaivaa kuopan ja toinen täyttää sen. Voisimme laittaa teknologian hoitamaan tärkeimmät työt ja poistaa kaiken turhan, jolloin ihmiset saisivat runsaasti vapaa-aikaa. He voisivat luoda upeita asioita. Miksi näin ei tehdä? Eikö ihmisille haluta antaa vapaa-aikaa? Meille sanotaan että tarvitset rahaa asumiseen. Miksi asuminen tarvitsee rahaa? Annat rahan sille jolla sitä on pilvin pimein. Mihin hän sitä tarvitsee? Se on kaikki terveellisestä kierrosta pois.


Raha on pahuutta. Se kiertää orjuuden ja kiduttamisen kautta ja on energialtaan paha. Tiedämme ilmiöitä, joissa raha tekee ihmisestä stressaantuneen, itsekkään, jopa psykopaattisen. Ihmiset eivät opi ennen kuin he tajuavat ettei rahaa voi syödä. Siksi uudessa maassa ei ole rahaa ja se on korvattu yhteisymmärryksellä ja ilolla.

Kaikkea onnea ja hyvyyttä lukijalle!