Kun Utopia on valmis, Ihmisen päivä voisi alkaa näin:


Hän herää täysin levänneenä ja näkee tervehtivän auringon ikkunasta. Hän avaa ovet ja ilmavirta tulee sisään. Hän katselee hetken aurinkoa, liehuvia puiden lehtiä, ötököitä puutarhassa askareissaan. Äänimaisemasta havaitaan lehtien hively toisiaan vasten ja lintujen sirkuttelua, ei muuta, ei ylimääräistä. Maapallo ei huuda enää kivusta. 


Uuden Ajan ihminen kiittää ja rakastaa. Hän pukee ylleen kaavun ja lähtee asunnostaan kohti naapurustonsa pihapiiriä. Siellä on naapurin vanha emäntä pitänyt nuotiokahvin lämpimänä herääville asukkaille. Aamuvirkut naapurit ovat tuoneet aamupalaan tarvittavia aineksia joita päähenkilömme mukavan seurustelun tai harmonisen hiljaisuuden kera käy maistelemaan. Kaikki saavat olla omia itsejänsä. Kaikki osaavat antaa omastaan ja ottaa vastaan toisilta. He ovat vuorovaikutuksessa ja avoimia. 

Päähenkilömme on lapsekas sielu, eikä jaksa aamupalan ja kahvin jälkeen enempää istuskella grillikatoksella. Hän polttaa hieman kannabista matkalla kun hän lähtee kävelemään kylälle. Ei ole kiirettä ja sää on kaunis. Hän nauttii olostaan. Entisen autotien asfaltit ovat uponneet rikkaruohoisen maan uumeniin. Ihmiset käyvät tällä tiellä pyörillä, kävellen ja jopa eläimillä ratsastaen. Entinen kävelytie on sähkövaunujen liikkumaväylä. Ne ovat täysin äänettömiä ja kulkevat rauhallisesti välillä kulkijamme ohi. Jos hänen tarvitsisi kuljettaa jotakin raskasta tai hän ei jaksaisi kävellä, hän olisi voinut tilata vaunun sovelluksella ja se olisi saapunut muutamassa minuutissa. Mikään ei maksa rahaa. Rahaa ei ole enää.

Jos henkilömme haluaisi tehdä jotain, hän voisi kulkea kohti intohimoaan, mennä paikalliseen pisteeseen jossa on tarvittavat laitteet ja tilat hänen harrastukselleen. Tai sitten hän voisi nähdä ystäväänsä ja viettää laatuaikaa. Palveluita on loputtomiin, leffapaikkoja, kylpylöitä, puutarhoja, grillejä, puistoja, no kaikkea mitä ihmiset ovat keksineet ja tykänneet luoda. Hän voisi itsekkin luoda minkä tahansa palvelun. Yksi vaihtoehto päivän aktiviteetille olisi mennä lempityöpaikalle katsomaan onko hommia tarjolla tai vain hengailemaan parhaiden työkavereiden seuraksi. Yksi vaihtoehto on katsoa sovelluksesta, onko lähialueella työmaata, minne tarvitaan lisäkäsiä. Joskus henkilömme osallistuu paikallisiin projekteihin kuten näkötornin rakentamiseen tai hän suorittaa epämiellyttävän työn. Tällaisten urakoiden tekijät saavat naapureilta lahjoja, kiitoksia ja toivottaessa työsuoritusta helpottavia stimulantteja. Luonnon tarjoamat tuotteet ovat hyötykäytössä.

Kaikki tilat ovat kaikkien saatavilla ympäri vuorokauden. Laitteet ovat kaikkien käytettävissä. Tyhjillään olevat tilat ovat merkattuja, matkailijat saavat yöpyä niissä tai ne voidaan lunastaa kaupunkilaisten hyväksynnällä palvelutilaksi. 


Uudessa maassa työtä on niin vähän, että ihmisille on kunniakasta osallistua siihen. Muuten he viettävät aikaansa lempiharrastusten parissa ja moni tuotantoalue löytyy sieltä.


Illalla hän saattaa hyvinkin käyttää sähkövaunua päästäkseen kotiin. Hänen mielensä on päivän aikana seilannut kiehtovissa inspiraation tiloissa ja illalla hänen harjoittelemallaan meditaatiolla nuo levottomat ajatukset rauhoittuvat. Pääseehän hän milloin tahansa toteuttamaan ideaansa tai jatkamaan sitä mihin ikinä jäikään. Ennen nukkumista hän vielä opettelee jotain, minkä hän on valinnut muistettavaksi ja kaiken siivittämänä hän kiittää ja rakastaa vielä ennen kun vaipuu levollisesti tajunnan toiselle puolelle. 

https://www.youtube.com/watch?v=BF1RVbnzPfs

Sähkövaunut ovat jotakin tämänkaltaisia uudessa maassa, ja niiden energia tuotetaan parhaimmalla sen hetken teknologialla.