Uudessa maassa ei ole autoilua tai rekkailua monestakin syystä, suurimpia ovat äänimaiseman ja luonnon saastuminen. Mutta sähkövaunut eivät mahdollisesti kulje joka kolkassa. Ne liikkuvat loogisten tukikohtien ohi kylän pääreittejä. Näille tukikohdille pidemmälle kuljetettava tuote tuodaan mahdollisesti eläinvoimin tai toisin. Ihmiset tarvitsevat eläimiä pelkän lannoitteenkin vuoksi. Tukikohdista vaunut vievät pääreittejä pitkin tuotteet jakelukeskukseen, joka sijaitsee kylien keskustan tietämillä. Jakelukeskusten vierellä kulkee suurempi väylä, entinen moottoritie, joka laitetaan rautatieksi tai uusi innovaatio käytössä. Tällä kulkee tuotteet kaupunkien ja kylien välillä.


Kaikki muut tiet ovat pehmeän rikkakasvillisuuden täyttämää, joissa ihmisten on miellyttävä astella paljain jaloin luonnon ympäröimänä.


Tuotanto perustuu kysyntään. Ihmiset käyttävät sovelluksia, joihin he ilmoittavat mitä tarvitsevat. Ilmoitus menee lähimmälle kyseisen palvelun tuottajalle ja hän suorittaa tilauksen tai evää sen. Evätessään ilmoitus siirtyy seuraavaksi lähemmälle jne. Ihmisiä ei tässä maailmassa enää kiinnosta rihkama tietenkään, lähinnä he voivat tarvita tiettyä rohtoa, hyötyesinettä kuten valaistusta tai eläimelle rehua.