Millaisessa maailmassa ihmiset mieluiten kasvattaisivat rakkaita lapsiaan?

Olemme saaneet dystooppisilla ideoilla itsemme varsin kylläisiksi. Olisiko nyt hyvä hetki alkaa hahmottelemaan sitä oikeaa tulevaisuutta, jonka ihmiskuntana haluamme nähdä maapallollamme? Ja uskotko, että meillä olisi ihmisinä siitä kovin erilaisia käsityksiä? 

Blogissa tarkoitukseni on koota visioitani parhaasta mahdollisesta tulevaisuuden maailmasta, eli utopiasta, muistutuksena ihmisille siitä mitä me oikeasti haluamme. Hukumme niin helposti kurjuuteen ja synkkyyteen, saatamme unohtaa tavoitteemme ja todellisen luontomme. Toinen blogini tehtävä on tuoda ihmisen aito ja nöyrä toive universumin virtaukseen. Meillä on jo niin paljon kauhukuvia, toinen toistaan kamalampia. Tekopirteyttä kartteleva, mutta valoa tuova blogini voisi olla kuin kukka tunkiossa. Jos se siitä lähtisi kasvamaan vielä?

Kiitos jo etukäteen kaikille kiinnostuneille lukijoille ja jakakaa ihmeessä omia ideoitanne! Tämä on yhteinen planeetta. Kysykää jos visioistani ei saa selvää esimerkiksi että miten ne voisivat olla toteutettavissa. Pyrin olemaan kuitenkin realisti, vaikka en yltiöpäisesti pureutuisikaan yksityiskohtiin.

Kaunista päivää rakas ihmisystävä!